donderdag 7 oktober 2010

Hoera! Rosa 9 jaar...



Gisteren is Rosa 9 jaar geworden. Voor ons is dat altijd een wondertje omdat Rosa ernstig ziek is geweest toen ze anderhalf was. En wat worden ze groot als ze negen zijn!

De dag ervoor was nog spannend, want ze kwam met hoofdpijn thuis en spuugde de hele boel onder. Bij gym was er iemand tegen haar hoofd gebotst, maar er heerste ook griep in de klas... Of was het de spanning voor haar verjaardag? Wel lastig als je nog zoveel moet doen voor het kinderfeestje en je weet niet zeker of ze nou echt ziek zal zijn de volgende dag....

Gelukkig bleek het de spanning te zijn en konden op haar verjaardag haar kinderfeestje vieren.

Rosa heeft de taart ontworpen die hierboven staat, leuk he... Hij was precies op tijd af, altijd wel een hoop gestress, maar de moeite waard.



Rosa wilde graag een kookfeestje. Ambitieus als dat we (lees ik ;-)) zijn hadden we gelijk één ouder van elk kind uitgenodigd om het resultaat te komen op eten. Op het menu stond tomatensoep met balletjes, vergemaakte lasagne (en voor de kinderen wraps met kip en andere lekkere dingen) en als toetje:


chocoladefontein!
Je had de gezichtjes moeten zien toen de fontein ging spuiten... Zelfs de jongens die Rosa had uitgenodigd vonden het een VET COOL feest. Toch leuk om te horen na alle moeite.

Je kan wel begrijpen hoe de keuken er uit zag na afloop: ONTPLOFT!


3 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd!! Ik kan helaas de foto's niet zien maar het was vast heerlijk :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog gefeliciteerd! Laatst kon ik de foto's ook niet zien, maar nu wel. Wat een prachtige taart en leuk feestje!
    Fijn weekend!
    Hartelijke groet,
    Mirthe

    BeantwoordenVerwijderen